Search
Close this search box.

Website aan vernieuwing toe? Web Expander geeft jou de kans op een gratis website!

Bij Webexpander hebben wij gezien hoe lastig het kan zijn voor ondernemers om met álles bezig te zijn op het gebied van marketing. Ondernemers hebben het vaak al erg druk, al helemaal in de corona periode is er weinig tijd over om ook nog eens je website te optimaliseren.
Wil je weten hoe jij een geheel vrijblijvende, gratis website kan winnen? In deze blog nemen we je stap voor stap mee.

Wie zijn wij?

Web Expander is een all-round marketingcommunicatie bureau. Wij hebben een brede kennis over vele verschillende marketingtechnieken en hebben ook de benodigde grafische vaardigheden om dit tot leven te brengen. Bij Web Expander krijg je nooit te maken met derde partijen die taken voor u uitvoeren. Dat betekent dus geen lange wachttijden en geen miscommunicatie. U vraagt het en wij maken en leveren alles zelf. Dus waarom geven wij nu een gratis website weg? Lees verder!

Win-win situatie


Jij als ondernemer wilt natuurlijk maar één ding weten; ‘’what is the catch?’’. Één belangrijk onderdeel van onze bedrijfscultuur is eerlijkheid en transparantie. Er wordt nog hard gewerkt aan onze eigen social media kanalen en deze kunnen wel wat blootstelling gebruiken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken: Deelnemen is geheel gratis, je zit niet aan een abonnement of andere vaste of eenmalige kosten vast en iedereen heeft kans om te winnen. Wij willen gewoon zo graag mogelijk zoveel mogelijk mensen laten weten dat Web Expander online bereikbaar is.


Wat moet ik doen?


Is jouw onderneming gevestigd in Almere?
Dan is het belangrijkste dat je je aanmeldt via deze link: www.webexpander.nl/winactie. Na dat je je hebt aangemeld is er de mogelijkheid om dit bericht te delen. Meldt iemand anders zich aan via jouw email? Dan krijgen jij en de nieuwe deelnemer 2 extra aanmeldingen om te winnen. Hard werken wordt beloond!

Volg ons